Forbrukslån uten sikkerhet til nytt treningsutstyr

Var nyttårsforsettet ditt at du skulle begynne å trene rett over nyttår, men fremdeles sitter og zapper med fjernkontrollen til TV-en din fra sofakroken? Da kan det være at den inspirasjonen du trenger for å komme i gang med treningen din, er å gå til anskaffelse av nytt treningstøy og noen treningsapparater som du kan bruke hjemme. Men slikt er kostbart og januar er ikke den aller beste måneden etter all pengebruken fra julestria er svidd av. Da kan et lån uten sikkerhet være et godt alternativ for deg for å komme raskt i gang med treningen din.

Lån uten sikkerhet via Nettavisens nettsted

Trenger du penger raskt slik at du kan komme i gang med treningsøktene dine og begynne veien til en sunnere kropp, bedre livskvalitet og forbedret helse generelt, finnes det en løsning på problemet.

Du kan nemlig ta opp et lån uten sikkerhet via nettstedet til Nettavisen. Men det er noen få viktige krav som du må innfri før du setter i gang med å pumpe jern i kjelleren din. De ulike låneselskapene på nettet stiller ulike krav til lånesøker, men noen av kravene er felles for de fleste av dem. Disse kravene er:

• Lånesøker må ha hatt fast bostedsadresse innenfor norges grenser minst de 3 siste årene

• Det stilles som krav at søkeren har fast inntekt på minimum 125 000 kroner (varierer noe mellom låneselskapene)

• Være fri for betalingsanmerkninger eller inkassosaker som er åpne

• Være fyllt 18 eller 20 år (varierer også noe mellom utlånerne)

• Ha en ryddig privatøkonomi

Hva koster et lån uten sikkerhet?

Hvor høy den effektive renten blir og hva et lån uten sikkerhet via Nettavisen vil koste deg både totalt og avdragsmessig varierer mellom låneselskapene på nettet. Dette finner du raskt ut ved å klikke deg inn på de repsektive låneselskapenes hjemmesider og bruke lånekalkulatoren.

Regelen er at du bør ikke låne mer penger enn du strengt tatt trenger. Det skal jo betales tilbake. For å unngå å komme i en knipe med inkassoer og betalingsanmerkninger, er det viktig at du først tenker nøye gjennom om du har råd til å ta opp et lån uten sikkerhet.

Utvis disiplin og betal tilbake lånet så raskt som mulig

Det er veldig viktig at du holder tunga rett i munnen når du skal søke lån og ikke tar deg vann over hodet. Så her kreves det litt gammaldags disiplin.

Finn det beste forbrukslånet uten sikkerhet

Sammelign lånetilbudene fra de ulike aktørene på nettet via Nettavisen og finn det lånet som passer best for deg og din inntekt. Du finner både lånesøknad og alt annet du trenger av informasjon på låneselskapenes nettsider.

Lykke til med treningen!