Treningen som endrer kroppen

De fleste som trener lurer på hva som er den beste oppskriften på å få en veltrent kropp. Det handler ikke bare om å gå ned i vekt, da de fleste vet formelen på vektreduksjon. Men det handler mye oftere om hvordan man kan få en stram rumpe, store armer eller mer korrelasjon mellom de ulike kroppsdelene. Alle kropper er forskjellige, men det er faktisk mulig å trene opp et større kjeveparti eller få bort fettet på brystet.

Gjentakelse og stramming

De som har lav selvtillit på grunn av kosmetiske hindringer, får ofte en dårligere hverdag. Det blir ofte avfeid med at man skal ta seg sammen eller at de ser veldig mye bedre ut enn de selv tror. Men dette er ikke alltid råd som hjelper den problemet handler om. Så her er tipset:

  • Bruk 1 time av dagen til yoga lignende øvelser
  • Fokuser på området du vil endre
  • Stram og strekk på området

Stramming og strekking er noe man kan gjøre ved siden av annet arbeid. En konkurranse som går på sosiale medier nå er å få tynnere bein ved å ta ankelløft. Få mer effekt ved å holde manualer samtidig.

Styrketrening

Styrketrening gjør deg ikke lettere, så skal du løpe langt og fort, så må du velge en blanding av kondisjonstrening og styrketrening. Men styrketrening vil gjøre at formene dine blir mer fremhevde. Det vil si at armene dine passer mer med overkroppen din fordi man også strammer områdene rundt. Sterkere armer vil føre til sterkere nakke, magemuskler også videre.

Men det hjelper ikke å gjøre styrketrening uten å øke næringsinntaket. For musklene trenger næring for å vokse. Derfor er det viktig å studere den rette balansen mellom ulike næringsstoff. En ting man skal fokusere på er inntaket av proteiner og fett (korn og kjøtt/fisk). Samtidig sørge for å få i seg nok av de andre næringsstoffene.