Kosmetisk inngrep og diett

De fleste er opptatt av utseendet sitt på en eller annen måte. Noen dager er det ok, mens andre dager er ønsket om kosmetisk inngrep stort. En trenger ikke ønske et perfekt utseende, men å føle seg sikker og trygg i egen kropp er viktig. Mange forståsegpåere har ikke alltid rett, og egen kropp er noe den individuelle personen bestemmer over.

Med Motiva Norge som medspiller

Kroppspress er en reell ting, og noe som aldri vil forsvinne. Noe annet er når den fysiske kroppen ikke alltid hjelper en å føle godt, og tanker om forandring er store. Det er utrolig viktig å huske at den fysiske kroppen og ens følelsesmessige velvære er knyttet sammen. Hos motiva.health kan du sitte ned med en ekspert innen kosmetiske inngrep, og sammen kan dere bygge forståelse, og gi deg den informasjonen du trenger for en riktig avgjørelse. Motiva tar ikke lett på kosmetiske inngrep som brystreduksjon, brystforstørrelse eller andre inngrep. For å få rettet opp noe som skaper mindre selvtillit og plager deg er de der for deg. Med pasientfokus i forsetet er Motiva klar til å gi deg kunnskapsmakt som hjelper deg med veien videre.

Når kosmetiske inngrep er løsningen

Helse, kosthold og aktivitet går hånd i hånd. Styrketrening, apparattrening, løping og flere er alle flott trening for kroppen. Men selv med et flott variert kosthold og trening er det allikevel ikke nok for kroppen endringene som ønskes. Motiva er spesialist på kvinnekroppens helse, og hjelper med myndiggjøring av kvinner. Motiva tilbyr spesialdesignet tekniske flotte og sikre implantater. Med glatte flate er de designet for å være biokompatible med din kroppen. Slik minimeres betennelse og risikoen for doble kapsler reduseres. Implantatene gir sunne, presise og vakre resultater. Med ulike implantater får du personlige tilpassede løsninger som gir fantastisk kropp skulpturering.

Undersøkelser viser at menn nå om dagen i større grad gjennomfører  kosmetiske inngrep.

Mer detaljerte kosmetiske inngrep tilpasset kroppen din

Motiva er sammen med deg i forsetet for å gi deg topp resultat. Med MotivaHybrid brukes mindre implantater med eget renset fett fra områder du vil ha slanket litt, for eksempel lårene eller magen. Disse transplantasjonene av fett gjør større tilpasninger og korrekte presisjoner. Disse kan forstørre bryst kløyvingen, balanserer brystene, samt dekke og styrke vev der det behøves. De ulike implantatene som brukes sørger for optimalt resultat, og vektlegger områder som du vil ha endret. Se bilder av endringene på kroppen din og ta mer kunnskapsrike og lettere avgjørelser for resultatet. Kirurgene er spesialiserte og bruker tekniske innovasjoner som er utviklet for beste og mest minimale snitt. Dette igjen gir bedre og behagelig restitusjon.

Det viktige steget med Motiva

Det er viktig med trening for kropp og sjel, men av og til gir det ikke hva du trenger. Hos Motiva er du i gode hender. Sitt ned med en kirurgisk ekspert, og start prosessen til mer velvære, sikkerhet, og trygghet. Forny gode følelser og utkom for deg selv. Husk at det er din kropp så bruk all den viktige informasjonen og kunnskapen fra Motiva. Nyt forbedringene, og nyt tryggheten og tilliten til egen kropp.