Ta deg en sykkeltur!

Det er mye god trening i en god sykkeltur. Man trenger jo heller ikke å sykle ufattelig langt før det gir god trening. I tillegg er det en perfekt måte å utforske nærområdet på. Kanskje du finner det perfekte badestedet? Du vet aldri før du har hevet deg på sykkelen!

Det å sykle er noe som var veldig populært før, men som ikke er likepopulært nå lengre. Heldigvis kan vi se en økende popularitet nå de siste årene. Det hjelper også at en rekke byer har laget sykkelveier, slik at man kan kjøre mye fortere på sykkel enn man kan på sykkelsti. Det virker som om verden er klar for at sykkel blir det nye transportmiddelet!

Sykle som hobby

Kanskje du skal skaffe deg en henger slik at du kan dra varer og andre ting rundt? Det er perfekt hvis du har et prosjekt på gang fra byggmax eller noen andre leverandører, så kan du få deg en liten luftetur og litt trim samtidig.

Sykle som trening

Det finnes en rekke råd der ute om hvordan du kan gjøre syklingen din mer effektiv, men det vi anbefaler er å starte ut med en utforskningslyst. Vi vil uansett råde deg til å ha riktige treningsklær hvis ikke kan opplevelsen fort endre seg fra god til dårlig.

Hvilken sykkel bør jeg velge?

Det finnes en rekke ulike sykler som har en rekke ulike formål. Du velger selv hva du mener er viktig i en sykkel, men hvis du vil ha maksimalt utbytte av treningen kan det lønne seg å kjøpe en treningssykkel og ikke en landeveissykkel.

Det finnes så mange fine sykler der ute, så vi er sikker på at du finner en for deg!